Az Isten szerinti üzleti élet

November 18-án, pénteken, egy különleges lehetőség nyílik számunkra, hogy találkozhassunk két olyan üzletemberrel, akik személyesen tapasztalták meg, hogyan alakította át Isten a vállalkozásukat és munkatársaikat egy Királysági vállalattá – ahol a cég és a dolgozók is Isten Királyságát szolgálják.

Egy csőd és egy válás után Ron Betenbough fiával, Rick-el, 1992-ben megalapított egy kis házépítő vállalkozást a texasi Lubbockban. Majdnem 25 évvel később az Úr ezt a kis családi céget egy 150 fős nagyvállalattá alakította át, amely már egész Texasban épít házakat. Ennek a vállalatnak a bizonysága bizonyára inspirációt és bátorítást jelent minden vállalkozónak, de bármilyen üzleti életben tevékenykedő embernek!

 

Időpont: 2016. november 18. (péntek), 18.00 órától

Helyszín: Pestszentlőrinci Agapé Gyülekezet (1181 Budapest, Kondor Béla sétány 18.)

 


kingdombusiness2

Rick Betenbough társalapítója az 1992-ben alakult Betenbough Homes keresztény ingatlanépítő vállalatnak a texasi Lubbock városában. A cég rendkívül költségtakarékos, ám kiváló minőségű házakat épít: az elmúlt 24 évben csaknem 7000 épületet. 2016 elején úgy érezte, eljött az idő, hogy a cég irányítását átadja az új generációs vezetésnek. Rick jelenleg a Cornerstone Business Holdings elnöke, amely a Betenbough Homes anyavállalata. Üzleti tevékenysége során Isten Királysága iránt érzett szenvedélye vezeti, az üzleti életben a királysági alapelveket alkalmazza. Elhívása van hasonló királysági szemléletű vezetők és vállalkozók mentorálására. Gyermekkori szerelmével, Hollyval él boldog házasságban, két gyermeket neveltek fel együtt, Jamest és Shannont.

Holly Betenbough Texasban született, és 1989-ben ment férjhez Rick Betenbough-hoz. 1991-ben végzett a Texasi Műszaki Egyetemen, ahol személy-, és család-támogatást tanult. Gyerekek iránti szenvedélye okán gyermekvédelmi és családsegítő központokban dolgozott hat éven át. Ezután önkéntes alapon a férje által vezetett Betenbough Homes keresztény ingatlanépítő vállalat adományait kezelte. 2004-ben teljes időben kezdett a vállalatnál dolgozni, egy évvel később pedig megalakította az első szolgálócsoportot a cég munkatársaiból. Holly imatámogatása, és irányadása szorosan hozzájárult a Betenbough Homes cégkultúrájának kialakításához. 12 éven át vezette a szolgálatokat, majd 2016 elején átadta helyét a vezetők új csoportjának. Jelenleg a Cornerstone Business Holdings elnökségének tagja, szakterülete az üzleti életben való szolgálat lehetőségeinek felkutatása és fejlesztése Texasban, valamint szerte a világon. Az irodában Holly híres gyönyörű imáiról és világklasszis öleléseiről. Számos non-profit szervezet tagja Texasban, és szabadidejét szívesen tölti családjával, kirándulásokkal, illetve imád újdonságokat felfedezni Istenről.


 

Amennyiben úgy érzed, hogy számodra is áldás lenne meghallgatni Rick és Holly Betenbough bizonyságát és beszámolóját az Isten szerinti üzleti életről, akkor szeretettel várunk téged is!