Királyság Tréning: A Királyság kulcsa

A Királyság kulcsa címmel 2016. november 19-én (szombat) 09.00 órától kerül megrendezésre a Pestszentlőrinci Agapé Gyülekezetben az öt részből álló, Isten Királyságának megismeréséről és felfedezéséről szóló Királyság Tréning utolsó, ötödik előadás napja.

 

Időpont: 2016. november 19., 09.00 – 15.30

Helyszín: Pestszentlőrinci Agapé Gyülekezet (1181 Budapest, Kondor Béla sétány 18.)

 


caseybrewerEzen a napon Casey Brewer lesz a tanítónk, akik 2000-ben végzett a Texasi Műszaki Egyetemen, ahol üzleti menedzsmentet tanult.

Öt évig pásztorolt egy kisebb helyi gyülekezetet, mielőtt 2006-ban csatlakozott a Betenbough Homes nevű keresztény ingatlanépítő vállalathoz. Hat évet dolgozott az üzleti életben vezetőként, majd teljes idejű szolgáló és vezetőképző lett a Prepare International-nél. Az utazás és a missziós utak iránti szeretete kiváló alapot adott ahhoz, hogy 2013 és 2016 között több mint tíz európai és latin-amerikai országban tartson vezetőképző kurzusokat

Jelenleg ismét a Betenbough-család munkatársa, a Cornerstone Business Holding üzleti kapcsolatainak koordinátora, emellett tovább folytatja missziós és vezetőképző tevékenységét is. 2013-tól a Keresztény Vezetők Nemzeti Intézetének hallgatója, illetve képzett emberi viselkedés tanácsadó.

1999-ben házasodott össze Danával, három gyermekük van, Harleigh, Ellyson és Jack. Szabadidejében elkötelezett baseball szurkoló.


 

A Királyság Tréning korábbi előadásainak hanganyagai erre a linkekre kattintva érhetők el.

A kurzuson való részvételhez előzetes regisztráció szükséges! Jelentkezni a kiralysagtrening@gmail.com címre küldött levélben kell, amelyben kérjük feltüntetni a jelentkezők számát, az igényelt jegyzetek számát, valamint azt, hogy a résztvevők igényelnek-e gyermekfelügyeletet.