Ifjúsági csoport

agape_ifiHogy mit jelent számomra az Agapé ifi?

Igazi közösséget és otthont. Mind vágyunk az elfogadásra és a feltétel nélküli szeretetre, én pedig már sok-sok éve tapasztalom Isten irántunk való feltétel nélküli szeretetét az ifin keresztül is. Egy fárasztó és sokunkat megpróbáló hét után pedig nem is vágyik másra az ember, mint hogy Isten jelenlétében és igazi szeretetközösségben töltsön el néhány órát péntek este.

A tizennégy évesektől kezdve egészen a fiatal házasokig találkozhatsz nálunk fiatalokkal, igaz, utóbbiak már jellemzően inkább szolgálóként vannak jelen az ifiben. Célunk, hogy mindenki személyesen találkozhasson Jézussal, és hogy együtt legyünk egymással örömben és bánatban egyaránt.

A pénteki alkalmakon túl ősszel és tavasszal háromnapos elvonulásra is szoktunk menni, nyáron pedig szintén együtt töltünk néhány napot. Ezekre az eseményekre és a pénteki alkalmakra is nagyon sok szeretettel várunk minden fiatalt. Alkalmaink minden pénteken 18 órakor kezdődnek a gyülekezet emeleti előadó termében, azonban rendhagyó alkalmaink miatt időnként elmarad a pénteki ifi. Az aktuális programokat megtalálod Facebook-oldalunkon!

Ha pedig hezitálnál, hogy jól éreznéd-e a magad, illetve félnél esetleg egyedül eljönni, akkor csak megsúgom, hogy egy nagyon nyitott és jófej társaságról van szó, szóval köztünk a helyed! 😉 Szeretettel várunk!

Bugovics Ráhel