Női szolgálat

Gyülekezetünkben évente több alkalommal tartunk női alkalmakat, amelyek keretében közösségünk hölgy tagjai együtt töltenek el egy-egy napot. Az alkalmak célja az, hogy a résztvevők együtt legyenek szeretetben, megismerjék egymást, feltöltődjenek a dicsőítés, a közösség és Isten Igéjének bátorítása által, és hogy senki nem menjen el ezekről az alkalmakról úgy, ahogyan érkezett, hanem felfrissülve, új lendülettel, reménnyel teli, megváltozott szívvel.

noi-alkalom

Média

2017. április 22.

Pusztából az ígéret földjére

A múlt tapasztalatai, kudarcai nem határozhatják meg a jövődet, és azt, hogy ki vagy. Szeretnénk Isten ígéretét, vágyunk az újra, és mégis sokszor a régi éljük. Mi az akadály?


2016. szeptember 10.

Érzelmek tengerében…

Hová vezet, ha az érzelmeink irányítják az életünket, és az alapján hozunk döntéseket? Hogyan változtathatunk, hogy ne a körülményeink uraljanak minket, hanem mi legyünk úrrá a körülményeinken?

Aggodalmak helyes kezelése a gyakorlatban. Hogyan fordítsuk a helyes irányba azt a sok időt és energiát, amit aggódással töltünk.


2016. június 18.
Kiút az elvárások labirintusából és a csalódásból


2015. november 28.
Veremből a palotáig
Isten a helyreállítás Istene. Amit megígér, az úgy lesz, minden nehézséget a javunkra fordít.


2015. május 23.
Gondolkodásmód
Hogyan kapcsolhatjuk ki a gyötrő gondolatokat? Hogyan látja Isten a problémáinkat? Hogyan tapasztalhatjuk meg azt a békességet, amely minden értelmet meghalad?


2015. március 07.
Látásvizsgálat
Hogyan lát téged Isten? Hogyan látod Istent? És hogyan torzíthatják el a problémák, a sérelmek, és a múlt sebei az önmagadról és Istenről kialakult képedet.