PÁSZTORI KÖSZÖNTŐ

Kedves Látogató!

Köszönjük, hogy felkerested a Pestszentlőrinci Agapé Gyülekezet honlapját!

A világunkban annyian keresnek célt és értelmet a létezésüknek. Minden férfi, nő és gyermek életében alapvető szükséglet azt tudni, hogy az életünk számít valamit, és hogy rajtunk kívül van még valaki, akinek számítunk.

A mi Mennyei Atyánk az Igéjében világossá tette számunkra azt, hogy feltétel nélküli szeretettel szeret minket. A Bibliában az Isten szeretetének kifejezésére használt görög szó az „agapé”, amelynek a jelentése: olyan baráti, önzetlen, önfeláldozó szeretet, amely nincs feltételekhez kötve.

Gyülekezetünk olyan emberek közössége, akik készek vagyunk megosztani a Mennyei Atya szeretetét a bennünket körülvevő világgal is. Hisszük, hogy az Ő szeretete mindent megváltoztat! Közülünk számosan megtapasztalták már a valódi gyógyulást és helyreállítást, amit Isten az Ő agapé szeretete által elvégzett életükben.

Ezért ha Te is akarod a változást ezen a szereteten keresztül, hadd hívjalak, hogy gyere és csatlakozz hozzánk. Örömmel segítünk, hogy célra lelj az életedben. Számíthatsz az Úrra és ránk is!

Mert Ő él!

Paul Henderson
pásztor