Újra “Segít-hetünk?” szolgáló tábor a Havanna-lakótelepen

Tavaly nyáron egy szokatlan kezdeményezést indítottunk el Gyülekezetünk önkénteseivel: augusztusban egy héten keresztül kétkezi segítségünket ajánlottuk fel a Havanna-lakótelepen élőknek a házi munkákban. A kezdetben igen nagy meglepődéssel fogadták a lakótelepen élők ezt a kezdeményezést, azonban idővel egyre többen éltek a lehetőséggel, aminek nyomán a legkülönbözőbb dolgokban kaptak segítséget, az ablakok lemosásától kezdve a szekrénybontáson át a számítógépes segítségig. A tavalyi akcióról készült videók erre a linkre kattintva nézhetők meg.

Gyülekezetünk a Segít-hetünk? programmal is azt a küldetését igyekszik teljesíteni, amiről a Biblia így szól: ne csak szóval szeressünk, hanem cselekedettel és valósággal. Diákok és felnőttek a nyári szabadságukból egy hetet arra szánnak, hogy segítsenek olyan embereknek, akiknek sokat jelent egy-egy könnyebben mozgó fiatal, vagy egy-egy teherbíró férfi segítsége. Az évek óta az ország több településén megrendezett korábbi hasonló táborokról további videók találhatók a www.facebook.com/agapeszolgalotabor címen.

Az önkéntes fiatalok és felnőttek, férfiak és nők 2017. augusztus 21-26-ig újra felajánlják segítségüket a Havanna-lakótelepen élők részére, hogy segítsenek a lehetőségeik szerint. A programról szórólapok és plakátokok segítségével is szeretnénk tájékoztatni a lakótelepieket. Érdeklődni és az igényeket bejelenteni a gyülekezet irodájában a 06-1-294-7217 számon, valamint az alábbi űrlap kitöltésével és elküldésével lehet.

 

IGÉNYBEJELENTŐ ŰRLAP

    Név:

    Email cím:

    Tárgy:

    Üzenet: